Restylane

Vad Restylane kan göra för dig?

Vare sig ditt behov är att föryngra huden, jämna ut rynkor eller framhäva ansiktets konturer eller läppar har Restylane produkten som får dig att se bra ut och må bra. Det ger omedelbara och långvariga, estetiska resultat.

Resultaten av en behandling med Restylane syns omedelbart och eftersom behandlingen är icke-kirurgisk blir återhämtningstiden minimal så att du snabbt kan återgå till ditt vanliga liv.

Restylane slätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer, skapar fylligare läppar och föryngrar huden. Behandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart.

Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 15 miljoner behandlingar med Restylane har utförts över hela världen.

Restylane är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Restylane är baserad på en hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra.

Hyaluronsyran i Restylane är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

Fördelar med en skönhetsbehandling med Restylane

Resultaten av en behandling med Restylane är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med Restylane syns vanligen 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 18 månader.

För att behålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader. Effekten och säkerheten hos Restylane har också bevisats i många kliniska studier.

Varför välja Restylane?

Välj Restylane om du letar efter en skönhetsbehandling som är naturlig, säker och särskilt avpassad till dina behov.

Miljoner människor har använt Restylane, vilket gör det till en av världens mest använda estetiska injektionsbehandlingar med hyaluronsyra.

Med Restylane kommer du att hitta en stor mängd av möjligheter att förbättra ditt utseende – från läppförstoring till hudföryngring – med resultat som är lika unika som du själv.

Omslagsbild Restylane