Vanliga frågor

Vad är Restylane?

Restylane är en serie produkter för skönhetsbehandlingar av ansiktet. Restylane är en gel som består av stabiliserad hyaluronsyra. Hyaluronsyra är ett ämne som förekommer naturligt i din kropp.

Restylane är designad för att genom att injiceras i huden effektivt släta ut oönskade rynkor, skapa volym och markera konturer samt föryngra huden.

Vad är fördelarna med Restylane?
Med Restylane får du ett resultat som ser naturligt ut och som inte påverkar ansiktsuttrycken. En behandling med Restylane erbjuder ett enkelt sätt att behålla kontrollen över ditt utseende. Resultatet av en enda behandling kan ses omedelbart och kan vara upp till ett år.

Restylane är den mest studerade och dokumenterade sk. fillern baserad på hyaluronsyra i världen med omfattande studier som talar för dess säkerhet och effekt. Restylane har använts i mer än 15 miljoner behandlingar över hela världen under de senaste fjorton åren.

Varför ska jag välja Restylane?

  • Det är säkert. Restylane liknar kroppens egen hyaluronsyra och är omsorgsfullt testat i kliniska prövningar.
  • Det fungerar. Restylane ger långvariga resultat, men är inte permanent. Dess effekt är kliniskt bevisad med omfattande klinisk dokumentation.
  • Det är den mest använda. Restylane har använts i mer än 15 miljoner behandlingar över hela världen under de senaste fjorton åren.

Vilka områden kan behandlas?
Restylane kan användas för att släta ut linjer och rynkor i ansiktet, skapa fylligare läppar och forma ansiktskonturer som kinder och haka samt föryngra huden.

De vanligaste behandlingsområdena

  • från näsan till munvinkeln (nasolabialvecket)
  • mellan ögonbrynen (bekymmersrynkor)
  • läpparna (volym och kontur)
  • kinderna och hakan (form och kontur)
  • handryggarna, dekolletaget, ansiktet, halsen (hudföryngring)

 Hur fungerar Restylane?

Genom att fylla på hudens förråd av hyaluronsyra föryngrar Restylane huden och ger den extra volym, vilket omedelbart minskar mängden linjer och rynkor och ger ett naturligt, mjukare intryck.

Restylane är en mjuk, gel som består av stabiliserad, icke-animalisk hyaluronsyra. Gelen är skonsam mot vävnaden och är mycket lik den hyaluronsyra som naturligt förekommer i kroppen. Effekten är långvarig men inte permanent.