Tandtekniker – Information för tandläkare

Implant & Esthetic Center har ett fullservice laboratorium som ligger i anslutning till kliniken. I laboratoriet arbetar våra erfarna och kompetenta tandtekniker med olika specialkompetenser för att motsvara kundens behov. De utför olika typer av tandtekniska arbeten som exempelvis kronor, broar, implantatkonstruktioner och proteser till våra tandläkare.

Då laboratoriet är anslutet till kliniken har vi möjlighet att erbjuda våra tandläkare och patienter en effektiv och unik service med hög kvalité och korta väntetider.

De anställdas kompetens är grundstenen i klinikens framtid och är något som ständigt utvecklas tillsammans med behovet från patienterna.

Det finns många skäl att beställa tandteknik av oss. Främst den höga kvalitén på våra produkter och korta väntetider Vi arbetar uteslutande med den senaste tekniken, de bästa materialen och de mest kunniga medarbetarna. Vi ställer lika höga krav på våra leverantörer som på oss själva.

Kontakta oss så berättar vi hur du kan göra ännu mer fördelaktiga beställningar!

IEC-Lab

IEC-Lab01

Patientinformation

Modern tandvård ställer höga krav på ett nära samarbete mellan tandläkare och tandtekniker för att nå ett ypperligt vårdresultat. Och ett nära samarbete är vad vi har här på Implant & Esthetic Center.

Implant & Esthetic Center tandtekniska laboratorium levererar produkter med högsta kvalité till våra tandläkare. Våra tandläkare i sin tur erbjuder dig som patient dessa svensktillverkade tandtekniska produkter. Du kan förvänta dig att få starka och vackra tänder av oss.

Våra tandläkare arbetar med en etisk syn på tandvård i en varm och empatisk miljö. Vi samarbetar kring patientens önskemål. Det innebär när du får vård av din tandläkare får du automatisk tillgång till alla andra i kliniken. Specialisttandläkare, tandtekniker och tandhygienist.

Vi arbetar lugnt och tryggt med dina tänder. Vi experimenterar inte med nya outforskade material och metoder. Vi experimenterar över huvud taget inte med din munhälsa. Inga billiga material, inga lågprisalternativ eller genvägar.

Vår filosofi är tämligen enkel: Patienten står i centrum!