Tandblekning

Vill du ha ett vitare leende? Läs mer om vilka olika tandblekningsmetoder vi kan erbjuda dig. Därefter kan du ta del av vilka frågor som vanligtvis ställs av patienter.

Läs mer >>

Amalgamsanering

Har du amalgamfyllningar kvar i munnen? Vi har lång erfarenhet av att genomföra säker amalgamsanering. Det är viktigt att behandlingen utförs på rätt sätt då vissa personer är väldigt känsliga.

Läs mer >>

Tandfasader

Tänder med störande missfärgningar, mellanrum, ojämn tandrad eller fula fyllningar kan du få hjälp med. Skalfasader eller porslinsinlägg kan ge avsevärda estetiska förbättringar. Skalfasader görs i regel på framtänder och porslinsinlägg på tuggtänder.

Läs mer >>

Kronor & Broar

Både kronor och de allra flesta broar är fast apparatur. Kronor och broar är, till skillnad från avtagbar apparatur som proteser som du kan ta ut och rengöra varje dag, cementerade på tänder eller implantat och kan enbart tas bort av en tandläkare.

Läs mer >>

Proteser

Proteser är avtagbara ersättningar för förlorade tänder. De kan alltså tas ut och stoppas tillbaka i munnen. Det tar tid att bli van vid proteser. Känslan blir aldrig densamma som med egna tänder, även om dagens proteser ser naturliga ut och är bekvämare än någonsin.

Läs mer >>

Implantat

Tandimplantat är vanligen metallskruvar av titan som opereras fast i käkbenet under tandköttet. De fungerar som konstgjorda tandrötter som tandläkaren sedan kan fästa en tandkrona på. Ofta är ett tandimplantat den estetiskt mest tilltalande lösningen om du vill ersätta en eller flera saknade tänder.

Läs mer >>